Tokat'ta Öğretmen Darp Girişimi Olayı
Tokat'ta bulunan bir ilkokulda, bir velinin öğretmenine karşı gerçekleştirdiği darp girişimi iddiası gündeme geldi. Edinilen bilgilere göre, kent merkezindeki Fatih İlkokulu'nda İngilizce öğretmeni Emine D., velilerin bulunduğu WhatsApp grubuna yaramazlık yapan bir öğrencinin ismini yazdı.
Tartışma Büyüdü
Bu durum üzerine sinirlenen A.Ş. isimli veli, okula gelerek Emine D. ile koridorda tartışmaya başladı. İki taraf arasında yaşanan gerginlik sonrasında, veli A.Ş., öğretmenin odasına geçerek Emine D.'nin yakasından tutmaya çalıştı.
Olayın Sonrası
Emine D., yaşananlardan sonra hastaneye giderek darp raporu aldı. Olay ile ilgili olarak A.Ş., ifadesinin alınması amacıyla emniyet güçlerine götürüldü. Olay, eğitim camiasında büyük bir endişeye yol açtı.
Tokat'ta bir ilkokulda, öğretmeni darbetmeye çalıştığı öne sürülen veli, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.
Tokat'ta bir ilkokulda, öğretmeni darbetmeye çalıştığı öne sürülen veli, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.