Tokat'ta hastane otoparkında motor yangını üç aracı etkiledi
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesi otoparkında park halindeki bir otomobilin motor kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede motor bölümünden yükselen alevler tüm aracı sardı ve yoğun siyah duman çevreye yayıldı.
yangının yayılması ve zarar gören araçlar
Otomobil alevler içinde kalarak kullanılamaz hale geldi. Yangının yakınında park halinde bulunan iki başka otomobil de yükselen ısı nedeniyle zarar gördü; araçların dış yüzeylerinde ısı kaynaklı deformasyon ve boya hasarı oluştu.
müdahale ve görüntüler
İtfaiye ekipleri olay yerine gelerek yangını diğer araçlara sıçramadan söndürdü. Olay anına ait cep telefonu görüntülerinde, motor bölümünden yükselen alevler ve yoğun dumanın yanı sıra olay yerinde bulunan güvenlik görevlilerinin durumu gözledikleri görüldü. Yetkililer, yangının çıkış nedeninin araştırıldığını bildirdi.
İlave can kaybı veya yaralanma bilgisi paylaşılmadı; ekiplerin hızlı müdahalesiyle yangının kontrol altına alındığı belirtildi.
TOKAT'TA HASTANE OTOPARKINDA PARK HALİNDEYKEN ALEV ALAN OTOMOBİL KULLANILAMAZ HALE GELDİ