Tokat'ın Topçam Mahallesi'nde darbedildiği iddia edilen kadın, hastanede yaşamını yitirdi. Olay, sağlık ekiplerinin verilere göre, bir trafik kazası ihbarına müdahale ettiği sırada meydana geldi.
Sağlık ekipleri, darp edildikleri belirtilen Hatice Y. ve M.K.'yi hastaneye kaldırdı. Hatice Y., vücudunda ve başında darp izleriyle Tokat Devlet Hastanesi'ne, M.K. ise Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. M.K., olayla ilgili polise verdiği ifadede, kendisinin ve Hatice Y.'nin darbedildiklerini aktardı.
Hastanedeki müdahalelere rağmen Hatice Y. kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından Tokat İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın meydana geldiği bölgede incelemelerde bulundu.
Bu süreçte, M.K. ve A.K. adlı iki şüpheli gözaltına alındı. Zanlılar, emniyet işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.