DOLAR
42,8 0%
EURO
50,14 -0,01%
ALTIN
5.972,47 0,01%
BITCOIN
3.785.554 -0,48%

Tokat'ta Akrabalar Arasında Bıçaklı Kavga: Baba ve Oğlu Tutuklandı

Tokat'ta geçen bıçaklı kavga sonucu bir kişi hayatını kaybetti, baba ve oğlu tutuklandı.

Yayın Tarihi: 09.10.2024 19:01
Güncelleme Tarihi: 09.10.2024 19:01

Tokat'ta Akrabalar Arasında Bıçaklı Kavga: Baba ve Oğlu Tutuklandı

Tokat'ta Akraba Kavgası Kanlı Bitti

Tokat'ın Topçam Mahallesi'nde, akrabalar arasında çıkan bıçaklı kavgada bir kişinin hayatını kaybetmesi üzerine, olayın detayları ortaya çıktı.

Olayın Gelişimi

İddiaya göre, ev alma meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan Ömer Y. (70), eşi Gülay Y. ve kayınbiraderi Birol G. (50), sokakta karşı karşıya geldi. Başlangıçta bir tartışma olarak başlayan olay, zamanla kavgaya dönüşerek büyüdü.

Bıçaklı Saldırı ve Sonrası

Kavga sırasında, Ömer Y.'nin oğlu Muhammet Ali Y. (34), babasının darbedildiğini görmesi üzerine Birol G.'yi bıçakladı. Olay yerine hemen sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı Birol G. ağır yaralanarak Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Tutuklama Süreci

Kavga esnasında darp sonucu yaralanan Ömer Y. ve Muhammet Ali Y., hastanedeki tedavi süreçlerinin ardından taburcu edildi. Olayla ilgili olarak Ömer Y., Muhammet Ali Y. ve Gülay Y. gözaltına alındı. Emniyette yapılan işlemlerin ardından zanlılar adliyeye sevk edildi.

Hakim karşısına çıkan baba Ömer Y. ve oğlu Muhammet Ali Y., tutuklanırken, anne Gülay Y. serbest bırakıldı.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı