Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

TOGG hayali kuranlar bayram edecek! Satışlarda yeni dönem başlıyor: Artık böyle yapılacak

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG, büyük bir beklenti ve ilgiyle beklenen yeni satış dönemine hazırlanıyor. İlk tanıtımından itibaren çekici tasarımı ve özellikleriyle dikkat çeken TOGG, önümüzdeki yıl için müjdeli bir adım atmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde...

Yayın Tarihi: 24.12.2023 16:48
Güncelleme Tarihi: 24.12.2023 16:48

TOGG hayali kuranlar bayram edecek! Satışlarda yeni dönem başlıyor: Artık böyle yapılacak

Yerli otomobilimiz TOGG, gelecek sene için yeni bir satış dönemine adım atıyor. İlk tanıtıldığı günden itibaren büyük ilgi gören TOGG, hem tasarımıyla hem de özellikleriyle dikkat çekiyor. Firmanın sosyal medya hesabına göre, otomobilin teslimatlarıyla ilgili olarak 18 bininci rezervasyona ulaşıldı. Ancak teslimat süreçlerinde yaşanan gecikmeler, bazı alıcıları endişelendirse de, toplamda 40 bin kişiye yerli otomobil alma hakkı tanıyan kural, 20 bin asil ve 20 bin yedek alıcıyı belirledi.

2024 SATIŞLARI BAŞLIYOR

Togg Satışlarında Yeni Dönem 2024'te Satış Başlıyor! İnternet Üzerinden Siparişler Başlıyor...

Bilgilere göre, asil alıcılara yönelik yerli otomobil teslimatları büyük ölçüde tamamlandı. Ancak son birkaç haftadır, yedek alıcılar için sipariş onayı aramaları devam ediyor. "DoluBatarya" hesabından yapılan açıklamada, 15, 17 ve 18 binli sıralardaki talihlilerin dahi teslimat için arandığı belirtilirken, bir kısmının araçlarını satamayacakları, diğer bir kısmının ise fiyatı yüksek buldukları gerekçesiyle satın alma hakkını kullanmayı reddettikleri ifade edildi.

Yedeklerde satışa dönüşüm oranının düşük olması nedeniyle, TOGG'un yakın zamanda internet üzerinden sipariş almaya başlaması bekleniyor. "DoluBatarya" sayfası, bu konuda şu bilgileri paylaştı: 

"Yedeklerde satışa dönüşüm oranının düşük olması nedeniyle TOGG’un çok yakında internet üzerinden sipariş almaya başlayacağı tahmin ediliyor. Yeni yıl ile birlikte herkesin satın alabileceği TOGG T10X, umarız bir kez daha zamlanmadan ilgili müşterilere teslim edilmiş olur."