Olayın yaşandığı nokta:
Tekirdağ'da, Çorlu Çevre Yolu Hatip Mahallesi girişindeki bölünmüş yolda bir otomobilin kontrolsüz dönüşü, Ergene istikametine seyreden bir tırla tehlikeli bir yakınlaşmaya yol açtı. Ali Osman Çelebi Bulvarı bağlantı yolundan çevre yoluna geçiş yapan otomobil ile tırın karşılaşması sonucu kaza eşiği yaşandı.
Tır şoförünün müdahalesi ve kayıtlar:
Tır şoförü, ani bir manevra ve dikkatli freni sayesinde olası çarpışmayı engelledi; otomobil sürücüsü kıl payı kazadan kurtuldu. Yaşananlar bir araç kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi ve anlar görüntülere yansıdı.
TEKİRDAĞ'DA ÇORLU ÇEVRE YOLU HATİP MAHALLESİ GİRİŞİNDEKİ BÖLÜNMÜŞ YOLDA, KONTROLSÜZ DÖNÜŞ YAPARAK TIRIN ÖNÜNE KIRAN OTOMOBİL NEDENİYLE FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLEN ANLAR ARAÇ KAMERASINA YANSIDI.