Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

THY Emlak Konut projesinin tüm detayları belli oldu! Başvuru ücreti alınmayacak

THY ve Emlak Konut ortaklığıyla geçtiğimiz haftalarda yeni bir projeye imza atılmıştı. Bu proje kapsamında vatandaşlara birbirinden avantajlı fırsatlarla 1+1, 2 +1 ve 3 + 1 ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. İşte THY'ye ve Emlak Konut ortaklığındaki konut projesinin detayları...

Yayın Tarihi: 27.12.2023 16:14
Güncelleme Tarihi: 27.12.2023 16:14

THY Emlak Konut projesinin tüm detayları belli oldu! Başvuru ücreti alınmayacak

THY ve Emlak Konut ortaklığı ile geçtiğimiz haftalarda vatandaşların yüzlerini güldürecek yeni bir konut projesine imza atıldı. Proje kapsamında birbirinden avantajlı fırsatlarla 1+1, 2+1 ve 3 +1 evler satışa çıkartıldı. İstanbul’da ilk evini alacak vatandaşlar, başvurularını dakikalar içersinde yapabilecek. Başlatılan sosyal konut projesinin tüm başvuru şartları belli oldu. %20’si genç kontenjana ayrılacak THY Emlak Konut projesinin detayları...

%20’Sİ GENÇ KONTENJANIN OLACAK 

THY ve Emlak Konut'un ortaklaşa başlattığı sosyal konut projesi kapsamında, %20'lik dilimdeki kontenjan gençlere ayırdı. Gençlerin yanı sıra %5’i engelli vatandaşlara, %5’i şehit ve gazi yakınlarına olmak üzere %30'luk dilimden ülke genelindeki dezavantajlı vatandaşlar yararlanabilecek.

Ek olarak vatandaşlar bu sosyal konut projesine başvururken herhangi bir başvuru ücreti ödemeyecek. Proje kapsamında bir artı 1+1, 2+1 ve 3 +1 daireler uygun fiyat seçenekleri ile satışa çıkartılacak.

THY EMLAK KONUT

İSTANBUL’DA EV SATIN ALMAK İSTEYENLERE MÜJDE 

İstanbul’da ev satın almak isteyenler için başlatılmış bu kampanya doğrultusunda, İstanbul’da ilk evini alacak olan vatandaşlar kampanya koşulları dahilinde İstanbul’da ikamet edeceklerse bu konut projesinden yararlanabilecek. Yalnızca ilk evini satın alacak olan vatandaşlar için bu kampanya geçerli olacak. Ek olarak Emlak Konut ve TOKİ’den bir yıl içersinde devri yapılan herhangi bir sözleşmenin bulunmaması şartı da kampanya koşullarında yer alıyor. Vatandaşlar mücbir sebepler haricinde 5 sene boyunca satın aldıkları dairelerin satışını gerçekleştiremeyecekler.

Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi kapsamında, Arnavutköy'de İstanbul Havalimanı’na yakın konumda bu proje hayata geçirilecek. Yenişehir Evleri Arnavutköy projesi ile ev sahibi olacak vatandaşların bütün ihtiyaçlarını site içersinde halledebileceği yeni bir büyükşehir vizyonuyla bu proje hayata geçirilecek.