Teşvikiye caddesi'nde kökünden sökülen çınar iki aracı kullanıma kapattı

Teşvikiye Caddesi'nde kökünden sökülen çınar ağacı, bir ticari taksi ile park halindeki otomobile devrilerek yolu kapattı; ekipler üç saatte kaldırdı.

Yayın Tarihi: 26.08.2026 17:52
Güncelleme Tarihi: 26.08.2026 18:04

Teşvikiye caddesi'nde kökünden sökülen çınar iki aracı kullanıma kapattı

Teşvikiye caddesi'nde kökünden sökülen çınar kaldırıldı

İstanbul'un Şişli ilçesi Teşvikiye Mahallesi, Teşvikiye Caddesi üzerinde bulunan bir çınar ağacı öğle saatlerinde kökünden söküldü ve cadde üzerinde seyir halinde olan bir ticari taksi ile park halindeki bir otomobilin üzerine devrildi. Olay nedeniyle cadde hem yaya hem araç trafiğine kapandı.

olayın ayrıntıları:

Edinilen bilgilere göre olay, saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Ağaç, kökünden sökülerek önce seyir halindeki ticari taksinin üzerine, ardından köşede park halindeki diğer otomobile hâkim oldu. Meydana gelen olayda yaralanan olmadı, ancak araçlarda maddi hasar oluştu. İhbar üzerine polis, itfaiye ve belediye ekipleri bölgeye sevk edildi.

Devrilen ağacın kaldırılması için ekipler yaklaşık üç saat çalıştı. Çalışmanın ardından yol yeniden araç ve yaya trafiğine açıldı; seyir halindeyken ağacın altında kalan ticari taksi ise çekiciyle olay yerinden götürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

görgü tanıkları ne dedi:

Olay yerinde bulunan Şafak Duran, "Bugün doğum günümdü alışveriş merkezine bir şeyler almaya geldik. Alışveriş merkezini girerken arkadan büyük bir ses geldi. Dışarı çıktık, taksinin üzerine ağaç devrilmiş. Biz de ağacın düştüğü yerden gelmiştik" diye konuştu.

Murat Akgün ise, "Gürültü nedeniyle çıktık. Çınar ağacının devrildiğini gördüm. Taksinin üzerine devrilmiş. Köşede bulunan araçta da hasar vardı. Gördüğümüz kadarıyla yaralanan olmadı. Su borusu patlamış onun haricinde bişey yoktu" ifadelerini kullandı.

ŞİŞLİ'DE ARAÇLARIN ÜZERİNE DEVRİLEN ÇINAR AĞACI 3 SAATLİK ÇALIŞMANIN ARDINDAN...

ŞİŞLİ'DE ARAÇLARIN ÜZERİNE DEVRİLEN ÇINAR AĞACI 3 SAATLİK ÇALIŞMANIN ARDINDAN KALDIRILDI

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.