Terme Belediyesi ekiplerine tatlı sürpriz: 82 mahallede kar mesaisi sonrası baklava ikramı

Terme Belediyesi, 82 mahallede karla mücadele eden ekiplerine baklava ikram ederek çalışmalarını ödüllendirdi; Başkan Şenol Kul personele teşekkür etti.

Yayın Tarihi: 05.01.2026 22:38
Güncelleme Tarihi: 05.01.2026 22:38

Terme Belediyesi ekiplerine tatlı sürpriz: 82 mahallede kar mesaisi sonrası baklava ikramı

Terme Belediyesi ekiplerine tatlı sürpriz: 82 mahallede yoğun kar mücadelesinin ardından baklava ikramı

Yoğun kar yağışı ve buzlanmaya karşı 82 mahallede aralıksız çalışan Terme Belediyesi ekipleri, zorlu mesainin ardından belediye yönetiminin düzenlediği etkinlikte tatlı sürprizle ödüllendirildi.

Saha çalışması ve kapsam

Kar yağışının ilk anından itibaren Zabıta, Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerini tam kadro sahaya süren Terme Belediyesi, 82 mahallede ulaşımın ve günlük yaşamın kesintisiz sürmesini sağladı. Ekiplerin yoğun ve hummalı çalışmasının ardından normal çalışma düzenine geçilirken, personelin kendi birimlerinde saha çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

Başkanın değerlendirmesi ve uygulanan jest

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, gece gündüz sahada ter döken personele teşekkür amacıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde düzenlenen programda çalışanlarla bir araya geldi. Başkan Kul, ekiplerin fedakârlığını vurgulayarak personeline baklava ikramında bulundu ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Başkan Kul süreci değerlendirirken, ilçe halkının rahatı ve ihtiyaçlarının karşılanmasının öncelikleri olduğunu belirtti: "Bizim evimiz Terme, biz Terme’yi çok seviyoruz" ifadeleriyle çalışanların özverisini öne çıkardı ve yapılan çalışmanın aksaksız yürütüldüğünü kaydetti.

Değerlendirme

Böyle küçük jestler, saha ekiplerinin motivasyonunu canlı tutmak ve hizmet sürekliliğini korumak açısından önem taşıyor. Terme Belediyesi’nin koordineli müdahalesi, olumsuz hava koşullarında vatandaşların yaşamının etkilenmemesi hedefiyle yürütülen operasyonun başarısını gösteriyor.

TERME’DE YOĞUN KAR YAĞIŞI VE BUZLANMAYA KARŞI 82 MAHALLEDE ARALIKSIZ MÜCADELE VEREN TERME...

TERME’DE YOĞUN KAR YAĞIŞI VE BUZLANMAYA KARŞI 82 MAHALLEDE ARALIKSIZ MÜCADELE VEREN TERME BELEDİYESİ EKİPLERİ, ZORLU MESAİNİN ARDINDAN TATLI BİR SÜRPRİZLE ÖDÜLLENDİRİLDİ.

TERME’DE YOĞUN KAR YAĞIŞI VE BUZLANMAYA KARŞI 82 MAHALLEDE ARALIKSIZ MÜCADELE VEREN TERME...

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.