Tepebaşı'nda çarpışma: motosiklet sürücüsü yaralandı

Dün akşam Eskişehir Tepebaşı Çilem Caddesi'nde otomobil ile motosiklet çarpıştı; motosiklet sürücüsü yaralandı, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Yayın Tarihi: 18.08.2026 11:22
Güncelleme Tarihi: 18.08.2026 11:22

Tepebaşı'nda çarpışma: motosiklet sürücüsü yaralandı

Tepebaşı'nda motosikletle otomobil çarpıştı

Dün akşam saatlerinde Eskişehir'in Tepebaşı ilçesi Ertuğrulgazi Mahallesi Çilem Caddesi üzerinde bir otomobil ile motosiklet çarpıştı. Kaza, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen ekipler tarafından bildirildi.

Kaza anı ve araç kimlikleri:

Edinilen bilgiye göre, çarpışmaya karışan motosikletin plakası 26 AIH 818, otomobilin plakası ise 54 KR 071 olarak kaydedildi. Çarpışma sonucu motosiklet sürücüsü yola düştü ve yaralandı.

İlk müdahale ve soruşturma:

Sağlık ekipleri olay yerine gelerek yaralı motosiklet sürücüsüne ambulansta müdahale etti. Polis ekipleri de kazayla ilgili inceleme başlattı ve olay yerinde gerekli tespitleri yaptı.

ESKİŞEHİR'DE OTOMOBİLLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI.

ESKİŞEHİR'DE OTOMOBİLLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.