TEM Otoyolu İzmit’te zincirleme kaza: Otomobil tır dorsesinin altında kaldı, karı-koca hayatını kaybetti

TEM Otoyolu İzmit geçişinde 2 tır, LPG tankeri ve otomobilin karıştığı zincirleme kazada otomobil dorsenin altında kaldı; çift hayatını kaybetti.

Yayın Tarihi: 02.04.2026 18:45
Güncelleme Tarihi: 02.04.2026 20:05

TEM Otoyolu İzmit’te zincirleme kaza: Otomobil tır dorsesinin altında kaldı, karı-koca hayatını kaybetti

TEM Otoyolu İzmit’te zincirleme kaza: Otomobil tır dorsesinin altında kaldı, karı-koca yaşamını yitirdi

Kaza, saat 15.30 sıralarında TEM Otoyolu İzmit geçişi Malta Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Ankara istikametine seyir halindeki 34 VE 5842 plakalı otomobil ile sürücülerinin isimleri henüz öğrenilemeyen 34 HG 9019 plakalı mıcır yüklü tır, 06 FH 8538 plakalı tır ve 02 EB 786 plakalı LPG yüklü tanker zincirleme kazaya karıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle 34 HG 9019 plakalı tırın dorsesi devrildi, yüklü mıcıırlar yola savruldu. Devrilen dorsenin altında kalan otomobilde bulunan sürücü İzzet Kaysi (78) ile eşi Mesude Kaysi (73) araç içinde sıkıştı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışmasıyla araçtan çıkarılan İzzet ve Mesude Kaysi çiftinin, sağlık ekiplerince yapılan kontrolde hayatını kaybettiği belirlendi. Çiftin cenazeleri otopsi işlemleri için morga kaldırıldı.

Trafik akışı ve inceleme

Kaza nedeniyle TEM Otoyolu'nun Ankara istikameti bir süre ulaşıma kapanırken, bölgede kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Jandarma ekipleri sürücüleri Kurçeşme (Batı) TEM gişelerinden D-100 kara yoluna yönlendirdi. Araçların kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından trafik akışı kontrollü olarak sağlanmaya başladı.

Olay yerinin üstten görüntüleri dron ile kaydedildi.

TEM OTOYOLU'NUN KOCAELİ GEÇİŞİNDE 2 TIR, LPG YÜKLÜ TANKER VE OTOMOBİLİN KARIŞTIĞI ZİNCİRLEME...

TEM OTOYOLU'NUN KOCAELİ GEÇİŞİNDE 2 TIR, LPG YÜKLÜ TANKER VE OTOMOBİLİN KARIŞTIĞI ZİNCİRLEME KAZADA, OTOMOBİLDE BULUNAN İZZET KAYSİ (78) İLE EŞİ MESUDİYE KAYSİ (73) HAYATINI KAYBETTİ.

TEM OTOYOLU'NUN KOCAELİ GEÇİŞİNDE 2 TIR, LPG YÜKLÜ TANKER VE OTOMOBİLİN KARIŞTIĞI ZİNCİRLEME...

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.