DOLAR
42,57 0%
EURO
49,61 0%
ALTIN
5.761,85 0%
BITCOIN
3.853.054,13 0%

Tekman'da doğum sancısı çeken kadın ve kalp krizi geçiren hasta ambulans helikopterle Erzurum'a sevk edildi

Tekman'da doğum sancısı çeken 34 yaşındaki kadın ile kalp krizi geçiren 77 yaşındaki hasta, ambulans helikopterle Erzurum'daki hastanelere sevk edildi.

Yayın Tarihi: 14.10.2025 15:11
Güncelleme Tarihi: 14.10.2025 15:11

Tekman'da doğum sancısı çeken kadın ve kalp krizi geçiren hasta ambulans helikopterle Erzurum'a sevk edildi

Tekman'da zaman kaybedilmeyerek ambulans helikopterle sevk

Erzurum'un Tekman ilçesinde doğum sancısı çeken bir kadın ile göğüs ağrısı şikayetiyle başvuran ve yapılan tetkiklerde kalp krizi tespit edilen bir hasta, durumlarının kritik olabileceği değerlendirilerek ambulans helikopterle Erzurum'a gönderildi.

Kalp krizi şüphesiyle getirilen 77 yaşındaki hasta

Göğüs ağrısı şikayetiyle Tekman Şehit Piyade Çavuş Muhammet Binici Devlet Hastanesi Acil Servisine başvuran H. Sarı'nın yapılan tetkiklerinde kalp krizi geçirdiği tespit edildi. Burada ilk müdahalesi yapılan Sarı'nın sağlık durumunun ağır olması ve zaman kaybedilmemesi nedeniyle ilçeye sevk edilen ambulans helikopterle Erzurum'a ulaştırıldı.

Helikopterle getirilen hasta sağlık ekiplerince alınarak ambulansta sevk edildi ve Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Doğum sancısı çeken 34 yaşındaki kadın güvenli şekilde nakledildi

Aynı ilçedeki hastaneye doğum sancısı şikayetiyle başvuran 34 yaşındaki Fadime B., kendisinin ve bebeğin sağlık durumunun sıkıntılı olması nedeniyle zaman kaybedilmemesi amacıyla ambulans helikopterle Erzurum'a getirildi.

Helikopterden alınarak ambulansta sevk edilen kadın, Erzurum Şehir Hastanesine nakledildi.

Her iki hastanın da zamanında hastaneye yetiştirildiği ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Erzurum'un Tekman içesinde doğum sancısı çeken kadın ile kalp krizi geçiren 77 yaşındaki hasta...

Erzurum'un Tekman içesinde doğum sancısı çeken kadın ile kalp krizi geçiren 77 yaşındaki hasta, ambulans helikopterle hastaneye ulaştırıldı.

Erzurum'un Tekman içesinde doğum sancısı çeken kadın ile kalp krizi geçiren 77 yaşındaki hasta...

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı