Tekirdağ'da lavanta tarlasında doğayla iç içe defile

Tekirdağ'da mor lavanta tarlaları arasında kurulan podyumda, farklı tasarımlar profesyonel modeller tarafından doğa atmosferinde tanıtıldı.

Yayın Tarihi: 28.06.2026 14:26
Güncelleme Tarihi: 28.06.2026 14:36

Tekirdağ'da lavanta tarlasında doğayla iç içe defile

Tekirdağ'da lavanta tarlasında doğayla iç içe defile

Etkinlik hakkında

Tekirdağ'da gerçekleştirilen defile, mor lavanta tarlaları arasında kurulan podyumda gerçekleştirildi. Etkinlikte, birden çok tasarımcı tarafından hazırlanan kıyafetler profesyonel modeller eşliğinde tanıtıldı ve doğanın sunduğu atmosferle bütünleşen sunumlar dikkat çekti.

Görsel atmosfer ve sunum

Lavanta tarlalarının doğal mor tonları podyuma arka plan oluştururken, yürüyen modeller izleyenlere görsel bir şölen sundu. Etkinlikte sergilenen koleksiyonlar arasında yaz temalı tasarımlar öne çıktı; doğayla bütünleşen sunum, izleyiciler için farklı bir deneyim yarattı.

Katılımcılar ve anlar

Etkinliğe çok sayıda davetli katıldı. Moda gösterilerinin yanı sıra katılımcılar lavanta bahçesinde bol bol fotoğraf çektirerek renkli anlar yaşadı ve etkinliğin atmosferini belgelediler.

Sonuç olarak, Tekirdağ'daki defile, moda sunumunu doğal bir mekâna taşıyarak görsel açıdan zengin bir etkinlik olarak kayda geçti; doğa ve tasarımın buluştuğu bu tür organizasyonlar izleyicilere farklı bir deneyim sundu.

TEKİRDAĞ'DA LAVANTA BAHÇESİNDE DÜZENLENEN DEFİLEDE BİRBİRİNDEN FARKLI TASARIMLAR DOĞAYLA İÇ İÇE...

TEKİRDAĞ'DA LAVANTA BAHÇESİNDE DÜZENLENEN DEFİLEDE BİRBİRİNDEN FARKLI TASARIMLAR DOĞAYLA İÇ İÇE SERGİLENDİ. MOR LAVANTA TARLALARI ARASINDA KURULAN PODYUM, RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU.

TEKİRDAĞ'DA LAVANTA BAHÇESİNDE DÜZENLENEN DEFİLEDE BİRBİRİNDEN FARKLI TASARIMLAR DOĞAYLA İÇ İÇE...

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.