Lavanta Tarlaları Ziyaretçilerini Bekliyor
Tekirdağ, turistlerin ilgisini çeken lavanta tarlalarıyla, fotoğraf tutkunları için adeta bir cennet haline geldi. Kentin merkezinde ve ilçelerinde yer alan bu büyüleyici tarlalar, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.
Bir Doğa Cenneti
Naturaldırarak oluşturulan mekanlar, özellikle fotoğraf çekmeyi sevenler için vazgeçilmez bir alan oluşturuyor. Lavanta tarlalarında geçirilen zaman, pek çok vatandaş için doğal bir stüdyo atmosferi sunarak, keyifli anların biriktirilmesine olanak tanıyor.
Yetkililerden Açıklama
İl Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Faruk Karaküçük, lavanta tarlalarının hem yerli hem de yabancı misafirler için popüler bir mola noktası olduğunu belirtti. Ziyaretçilerin doğa ile iç içe zaman geçirerek, güzel anılar biriktirdiklerini vurgulayan Karaküçük, "Tarlalardaki mor güzellik herkesi kendine çekiyor. Fotoğraf tutkunları da bu güzellikleri kayıt altına almak için sık sık bu alanları ziyaret ediyorlar" ifadelerini kullandı.
Fotoğraf Tutkunlarının Görüşleri
Fotoğraf çekmek amacıyla lavanta tarlasını ziyaret eden Gamze Celepoğlu, Tekirdağ’ın doğal güzelliklerini kadrajına yansıtmaya çalıştığını belirtti. Celepoğlu, "Lavanta tarlaları kente ayrı bir güzellik katıyor. Güzel fotoğraflar elde etmek için buradayız ve bu deneyimi arkadaşlarımızla ya da çocuklarımızla paylaşarak unutulmaz anılar oluşturuyoruz. Morun en güzel hali lavantalarda görülüyor ve herkesin bu güzelliği görmesini tavsiye ederim" şeklinde konuştu.
Tekirdağ'da, turistlerin ilgisini çeken lavanta tarlaları, fotoğraf tutkunlarının da en güzel kareyi yakalamak için uğrak noktası oluyor. Çok sayıda vatandaş doğal stüdyo olarak kullanılan lavanta tarlalarında doğa ile iç içe zaman geçiriyor.
Tekirdağ'da, turistlerin ilgisini çeken lavanta tarlaları, fotoğraf tutkunlarının da en güzel kareyi yakalamak için uğrak noktası oluyor. Çok sayıda vatandaş doğal stüdyo olarak kullanılan lavanta tarlalarında doğa ile iç içe zaman geçiriyor.