Sabah sporları programı devam ediyor
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların sağlıklı yaşam alışkanlığı kazanmasını teşvik etmek amacıyla hayata geçirilen açık havada Sabah Sporları etkinlikleri yaz boyunca sürüyor. Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda haziran ayında başlatılan program sporseverleri bir araya getiriyor.
Yer, gün ve saat
Etkinlikler Süleymanpaşa Sahil Dolgu Alanı'nda bulunan Türk-Macar Dostluk Parkı'nda gerçekleştiriliyor. Program haftanın dört günü, 08.00-09.00 saatleri arasında düzenleniyor. Her salı ve perşembe pilates, her çarşamba ve cuma ise aerodans etkinlikleri yapılıyor.
Katılım ve amaç
Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Gaye Demir ile Dans Öğretmeni Cüneyt Özil eşliğinde yürütülen etkinlikler ücretsiz olup her yaştan vatandaşın katılımına açıktır. Programın amacı vatandaşların günlük hayatında sporu alışkanlık haline getirmesini, sağlıklı ve aktif yaşamı desteklemeyi ve sosyal etkileşimi güçlendirmeyi sağlamaktır. Etkinliklerin Eylül ayına kadar sürmesi planlanıyor.
TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN VATANDAŞLARIN SAĞLIKLI YAŞAM ALIŞKANLIĞI KAZANMASINI TEŞVİK ETMEK AMACIYLA HAYATA GEÇİRİLEN AÇIK HAVADA SABAH SPORLARI ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR.