DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0%
BITCOIN
3.851.247,51 -0,14%

TCG Fırtına Hücumbotu Kocaeli'de Ziyarete Açıldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla TCG Fırtına hücumbotu Kocaeli'de ziyaretçilere açıldı.

Yayın Tarihi: 23.04.2025 15:22
Güncelleme Tarihi: 23.04.2025 15:22

TCG Fırtına Hücumbotu Kocaeli'de Ziyarete Açıldı

TCG Fırtına Hücumbotu Ziyarete Açıldı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla TCG Fırtına hücumbotu ziyarete açıldı. Etkinlik kapsamında, İzmit Marina'da demirleyen gemi, kent sakinlerinin büyük ilgisini çekti.

Marinaya çocuklarıyla gelen ziyaretçiler, etkinlik sayesinde Türk Deniz Kuvvetleri'nin rüzgar sınıfı hücumbotlarından biri olan TCG Fırtına'yı yakından görme ve inceleme fırsatı buldular. Ziyaret sırasında mürettebat, geminin hikayesini ve özelliklerini ziyaretçilere aktardı.

ziyaretçi Taha Şafak, "Gezi benim için çok güzel oldu. Hem gezdim hem öğrendim. O dönemin teknolojisiyle bu kadar şeyin yapılabilmiş olması çok güzel." diyerek memnuniyetini ifade etti.

Vali İlhami Aktaş TCG Fırtına'yı Ziyaret Etti

Öte yandan, Vali İlhami Aktaş, Deniz Eğitim Öğretim ve Garnizon Komutanlığı tarafından TCG Fırtına hücumbotunda düzenlenen şehit yakınları ve gaziler onuruna verilen yemeğe katıldı. Programa, Deniz Eğitim Öğretim ve Garnizon Komutanı Tümamiral Hüseyin Tığlı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Berna Abiş, şehit yakınları, gaziler ve aileleri katıldı.

Vali Aktaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, kent genelinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinin devam ettiğini vurgulayarak, çocukların bayramını kutladı. Ayrıca, TBMM ve Cumhuriyetin kurulmasında emeği geçen başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilere teşekkür etti.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla TCG Fırtına...

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla TCG Fırtına hücumbotu ziyarete açıldı. Etkinlik kapsamında İzmit Marina'da demirleyen gemi, kent sakinlerinin ilgisini çekti.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla TCG Fırtına...

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla TCG Fırtına hücumbotu ziyarete açıldı. Etkinlik kapsamında İzmit Marina'da demirleyen gemi, kent sakinlerinin ilgisini çekti.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı