TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu grup koordinatörleriyle görüştü

Kurtulmuş, 'Terörsüz Türkiye' hedefli komisyonun grup koordinatörleriyle yaklaşık üç saat süren toplantıyı tamamladı; koordinatörler çalışmanın verimli olduğunu açıkladı.

Yayın Tarihi: 13.01.2026 18:56
Güncelleme Tarihi: 13.01.2026 18:56

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu grup koordinatörleriyle görüştü

TBMM Başkanı Kurtulmuş'un komisyon görüşmesi sona erdi

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile Meclis'te kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonunda temsil edilen grup koordinatörleri arasında gerçekleşen toplantı sona erdi. Komisyon, toplantıyı 'Terörsüz Türkiye' hedefi çerçevesinde yürütüyor.

Toplantının süresi ve katılımcılar

Görüşme, yaklaşık 3 saat sürdü. Toplantıya, AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Yeni Yol Partisi Grup Başkanvekili Bülent Kaya ve DEM Parti komisyon üyesi ve İstanbul Milletvekili Cengiz Çiçek katıldı.

Görüşmenin sonucu ve sonraki adımlar

Toplantı sonrası grup koordinatörleri, görüşmenin verimli geçtiğini ifade etti ve çalışmaya devam edileceğini belirtti. Komisyonun bir sonraki toplantısının önümüzdeki hafta salı veya çarşamba günü yapılması planlanıyor.

Görüşmede üzerinde durulan konular ve belirlenen yol haritası, komisyon çalışmalarının önümüzdeki dönemde nasıl şekilleneceğine dair yönlendirici nitelik taşıyor. Grup koordinatörlerinin ortak değerlendirmeleri doğrultusunda komisyonun faaliyetlerinin sürdürüleceği kaydedildi.

TBMM Başkanı Kurtulmuş’un Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu grup...

TBMM Başkanı Kurtulmuş’un Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu grup koordinatörleriyle toplantısı sona erdi

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.