DOLAR
42,69 -0,02%
EURO
50,23 -0,11%
ALTIN
5.919,1 -0,2%
BITCOIN
3.735.702,15 -1,92%

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Fransa-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Bernard Fialaire'yi Kabul Etti

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Fransa-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Bernard Fialaire'i kabul etti.

Yayın Tarihi: 23.05.2025 19:22
Güncelleme Tarihi: 23.05.2025 19:22

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Fransa-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Bernard Fialaire'yi Kabul Etti

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Bernard Fialaire ile Bir Araya Geldi

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Fransa Cumhuriyeti Senatosu Fransa-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Bernard Fialaire ve beraberindeki heyeti kabul etti. Ziyaret, iki ülke arasındaki dostluk ilişkilerini güçlendirmeye yönelik önemli bir adım olarak değerlendirilmekte.

TBMM'nin resmi sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda, Kurtulmuş’un kabulü hakkında bilgi verildi. Paylaşımda, "Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız Numan Kurtulmuş, Fransa Cumhuriyeti Senatosu Fransa-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Bernard Fialaire ve beraberindeki heyeti kabul etti." ifadelerine yer verildi.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Fransa Cumhuriyeti Senatosu Fransa-Türkiye Parlamentolar Arası...

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Fransa Cumhuriyeti Senatosu Fransa-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Bernard Fialaire ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı