Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Denizli'de Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Denizli'de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretleri kapsamında, AK Parti İl Başkanlığına uğrayan Yumaklı, burada AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli milletvekilleri Şahin Tin ve Nilgün Ök ile birlikte il yönetimiyle bir araya geldi. Ayrıca, il başkanı Yücel Güngör, belediye başkanları ve partililerle görüş alışverişinde bulundu.
Polis Evi’ndeki Toplantıya Katıldı
Bakan Yumaklı, ardından Polis Evi'nde düzenlenen toplantıya katıldı ve burada sektör temsilcileriyle bir araya geldi.
Özpekler Su Ürünleri Alabalık Paketleme Tesisi İncelemesi
Daha sonra Bozburun Mahallesi'nde bulunan Özpekler Su Ürünleri Alabalık Paketleme Tesisini ziyaret eden Yumaklı, tesisin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Genç Çiftçilerle Buluştu
Yumaklı'nın sonraki durağı Denizli Orman Bölge Müdürlüğü oldu. Burada genç çiftçilerle bir araya gelerek onların taleplerini dinleyip sohbet etti.
Tüm ziyaretler basına kapalı olarak gerçekleştirildi.