Tamir sonrası test sürüşü kavşakta sonlandı: 2 kişi yaralandı
Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bir oto tamircisinin şanzıman tamiri sonrası yaptığı test sürüşü, kavşakta başka bir araçla çarpışmasıyla sonlandı. Olay, Mithatpaşa Mahallesi Ali İhsan Alçı Bulvarı üzerinde gerçekleşti.
kaza anı ve araç hareketi:
Edinilen bilgiye göre, oto tamircisi E.S. tarafından test edilen 34 AD 3772 plakalı otomobil, şanzıman tamirinin ardından iş yerine dönmek için kavşağa geldiği sırada, Y.Y. yönetimindeki 38 ARB 160 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle 34 AD 3772 plakalı araç kaldırıma çıkarak yoldan çıktı.
yaralananlar, müdahale ve inceleme:
İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri kazada yaralanan A.D. ve F.D.'ye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazaya karışan araçlar incelemelerin ardından çekiciyle kaldırıldı.
Kaza ile ilgili olarak yetkililer tarafından soruşturma başlatıldı; polis ekipleri olay yerinde inceleme ve tutanak çalışmalarını sürdürüyor.
KAYSERİ’NİN KOCASİNAN İLÇESİNDE BİR OTO TAMİRCİSİ ŞANZIMAN TAMİRİNİN ARDINDAN ÇIKTIĞI TEST SÜRÜŞÜNDE KAZAYA KARIŞTI. KAVŞAKTA MEYDANA GELEN VE 2 OTOMOBİLİN KARIŞTIĞI KAZADA 2 KİŞİ YARALANDI.