Takla atarak bahçeye uçan otomobilin sürücüsü yaralandı

Hatay Kırıkhan'da sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil takla atıp bahçeye düştü; sürücü itfaiye tarafından kurtarıldı ve hastaneye kaldırıldı.

Yayın Tarihi: 15.07.2026 00:09
Güncelleme Tarihi: 15.07.2026 00:09

Takla atarak bahçeye uçan otomobilin sürücüsü yaralandı

Takla atarak bahçeye uçan otomobilin sürücüsü yaralandı

Olay yeri ve gelişmeler

Hatay’da sürücüsünün kontrolünü kaybetmesiyle Kırıkhan ilçesi Kurtlusoğuksu Mahallesi’nde meydana gelen kazada, otomobil takla atarak ters döndü.

Araç, bahçede ağaçların arasında kaldı ve sürücü araç içinde sıkıştı.

İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan yaralı sürücüye olay yerinde ilk müdahale yapıldı; sürücü daha sonra hastanede tedavi altına alındı.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

HATAY’DA SÜRÜCÜSÜNÜN KONTROLÜNÜ KAYBETMESİYLE TAKLA ATARAK TERS DÖNEN OTOMOBİLİN SÜRÜCÜSÜ...

HATAY’DA SÜRÜCÜSÜNÜN KONTROLÜNÜ KAYBETMESİYLE TAKLA ATARAK TERS DÖNEN OTOMOBİLİN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI.

HATAY’DA SÜRÜCÜSÜNÜN KONTROLÜNÜ KAYBETMESİYLE TAKLA ATARAK TERS DÖNEN OTOMOBİLİN SÜRÜCÜSÜ...

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.