DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0%
BITCOIN
3.829.549,31 0,43%

Tahran'da Halk, Yönetim ve Filistine Destek İçin Bir Araya Geldi

İran'ın başkenti Tahran'da halk, İsrail'e karşı destek için Filistin Meydanı'nda toplandı ve yönetimlerine destek sundu.

Yayın Tarihi: 18.06.2025 04:30
Güncelleme Tarihi: 18.06.2025 04:30

Tahran'da Halk, Yönetim ve Filistine Destek İçin Bir Araya Geldi

İran’ın başkenti Tahran’da kalabalık gruplar, İsrail’e karşı saldırılara destek vermek amacıyla Filistin Meydanı’nda toplandı. Gece yarısı bir araya gelen vatandaşlar, ülke yönetimine olan desteklerini dile getirdiler.

Filistin Meydanı’nda düzenlenen gösteriye, İran lideri Ayetullah Ali Hamaney’in konutuna yakın bir yerde gerçekleşti. Göstericiler, Hamaney’in posterlerini ve İran bayraklarını taşıyarak, İsrail ve ABD aleyhine sloganlar attılar.

Özellikle ABD Başkanı Donald Trump’ın “Tahran’ı tahliye edin” tehdidine rağmen, gösterilere birçok ailenin çocuklarıyla katılması dikkati çekti. Ayrıca, bazı polis ve askerlerin de gösterilere katıldığı gözlemlendi.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı