Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Taha Hüseyin Karagöz Özgür Özel ile neden görüştüğünü açıkladı!

Birçok kez İBB ve muhalefetle ilgili eleştirilerde bulunan, İBB'nin terörist çalıştırdığını iddia edip 6 yaşında evlendirilen H.K.G'nin babası Gümüşel'e arka çıkan eski Yeni Şafak yazarı Karagöz, Özgür Özel'i neden ziyaret ettiğini açıkladı.

Yayın Tarihi: 08.05.2024 12:52
Güncelleme Tarihi: 08.05.2024 12:52

Taha Hüseyin Karagöz Özgür Özel ile neden görüştüğünü açıkladı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti’ye yakınlığı ile bilinen ve birçok kez İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni (İBB) terörist çalıştırmakla itham eden Taha Hüseyin Karagöz ile bir araya geldi. 

Taha Hüseyin Karagöz tarafından X platformunda duyurulan görüşmede, Karagöz’ün Özel’i ziyarete gittiği öğrenildi. Ankara’da son durağının Özgür Özel olduğunu söyleyen Karagöz, samimi ve kibar bir ev sahibi olduğunu ekledi. Özel’in siyasette ortamı yumuşatacak çözümler aradığını ifade eden Karagöz, Türk politikası adına gelişmelerin umut verici olduğunu kaydetti. 

taha Hüseyin karagöz

İstismara arka çıkıp İBB’yi terörist çalıştırmakla suçlamıştı! 

Eski Yeni Şafak çalışanı olan Karagöz, 2022 yılı Aralık ayında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu’nun restoranda yemek yediği görüntüleri paylaşmıştı. Birçok kez İBB’yi hedef alan Karagöz, son yıllarda birçok kez da İBB’nin terörist çalıştığına dair, daha sonra yalan olduğu ortaya çıkan iddialar atmıştı. 

taha Hüseyin karagöz

Hatta öyle ki Karagöz, henüz yargılama süreci devam eden Hiranur Vakıf’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in 6 yaşındaki kızını evlendirmesi hakkında da Gümüşel’e “sahip çıkmıştı”. Söylenenlerin İslam ve Müslümanlığa saldırı olduğunu söyleyen Karagöz’ün paylaşımı şöyleydi: 

taha hüseyin Karagöz tw

Taha Hüseyin Karagöz Özgür Özel'i neden ziyaret etti? 

Görüşmenin sosyal medyada gündem olmasının ardından Taha Hüseyin Karagöz, X hesabından neden görüşme yaptığını açıkladı. İşte 

taha Hüseyin Karagöz

Daha sonra ise Karagöz, Özgür Özel ile neden görüştüğünü saat 12.30'da başlayan Ekol TV yayınında açıklayacağını söyleyerek merak edenleri yayınına davet etti: 

taha Hüseyin Karagöz