T3 Vakfı Heyeti Edremit Meslek Yüksekokulu’nu Ziyaret Etti
TEKNOFEST süreçleri ve öğrenci katılımını destekleyecek işbirlikleri ele alındı
Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı Balıkesir İl Temsilcisi Gökhan Tanaydın ve beraberindeki heyet, Edremit Meslek Yüksekokulu (MYO)nu TEKNOFEST süreçleri ve olası işbirlikleri konusunda görüşmek üzere ziyaret etti.
Heyet, MYO Müdürü Prof. Dr. Selami Selvi tarafından karşılandı. Toplantıda; öğrencilerin TEKNOFEST’e katılımını destekleyecek çalışmalar, yürütülebilecek projeler ve planlama konuları ayrıntılı şekilde değerlendirildi. Görüşmeler sırasında uygulanabilir proje fikirleri ve eğitim desteği imkanları üzerine odaklanıldı.
Toplantı sonucunda, önümüzdeki dönem için ortak bir çalışma takvimi oluşturulması konusunda görüş birliğine varıldı. Taraflar, planlanan takvime göre adım adım ilerlemeyi ve koordinasyonu sürdüreceklerini bildirdi.
Edremit Meslek Yüksekokulu tarafından yapılan açıklamada, ziyaretten dolayı T3 Vakfı Balıkesir ekibine teşekkür edildi ve işbirliğinin öğrenciler için fırsat yaratacağına vurgu yapıldı.
TÜRKİYE TEKNOLOJİ TAKIMI (T3) VAKFI BALIKESİR İL TEMSİLCİSİ GÖKHAN TANAYDIN VE BERABERİNDEKİ HEYET, TEKNOFEST SÜREÇLERİ İLE İLGİLİ GÖRÜŞMEK ÜZERE EDREMİT MESLEK YÜKSEKOKULU’NU (MYO) ZİYARET ETTİ.