Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Sürücülere müjde! 6 Mart'ta bankamatik kartı olana verilecek

Akaryakıt alacaklara müjde. 6 Mart'ta bankamatik kartınıza ekstradan geri ödeme yatacak. Nasıl mı? İşte detaylar...

Yayın Tarihi: 26.02.2024 08:12
Güncelleme Tarihi: 26.02.2024 08:12

Sürücülere müjde! 6 Mart'ta bankamatik kartı olana verilecek

Yeni yıl zamları en çok akaryakıt fiyatlarını etkiledi. Dünya bazında brent petrol fiyatlarından vurgun yiyen sürücüler bir de enflasyon sebebiyle gelen zamlar karşısında alternatiflere yönelebiliyor. Yaz mevsiminde artışa geçen brent petrol fiyatları akaryakıt sektörüne de zam olarak yansımaya devam ediyor. Sonbaharda dalgalı seyrine devam eden petrol fiyatları sonrasında akaryakıta da bir indirim bir zam uygulaması ile karşı karşıya kalan sürücülere, yeni yıl zamları son noktayı koydurmuşa benziyor. Hal böyle olunca vatandaş indirim adına farklı araştırmalarını sürdürüyor. Bankalar hem hizmet satmak hem de müşterisine destek olmak amacıyla çeşitli kampanyalar düzenleyebiliyor. Bu kampanyalar akaryakıt şirketleri ile iş birliği kampanyaları olabilirken, akaryakıt firmaları da bu durumda müşteri kazanarak yoluna devam edebiliyor.

TL

İŞ BANKASI -PETROL OFİSİ KAMPANYASI

Bankaların akaryakıt indirim kampanyaları uzun zamandır yakından takip ediliyor. İş Bankası da başlattığı kampanyasında Petrol Ofisinden yapılan alışverişe indirim imkanını duyurmuş bulunuyor. Maximum Mobil’in içindeki Pazarama Araçta Öde menüsünde yer alan Petrol Ofisi Öde-Geç uygulamasına dahil olan Petrol Ofisi'nden yapılacak her akaryakıt alımına istinaden geri ödeme imkanı sunulacağı açıklanmış bulunuyor.

Petrol Ofisi'nden 600 TL'lik 2. ve akabindeki her harcamaya 25 TL geri ödeme sunarken, Toplamda 125 TL geri ödeme yapılacağı belirtilmiş bulunuyor. Bir süredir devam eden kampanya ile alakalı banka tarafından yapılan uyarıda son 4 gün kaldığı belirtilirken, kampanyadan kazanılan geri ödemelerin 6 Mart tarihinde hesaplara otomatik olarak aktarılacağı belirtilmiş bulunuyor.

Gerek ek kart, gerekse de asıl kartlar yapılacak olan akaryakıt alışverişinde hak kazanılan geri ödemeler, 6 Mart tarihinde hesaplara aktarılacak iken her müşteri kampanya bazında en fazla 125 TL geri ödeme kazanabiliyor.