Sungurlu Belediyespor Osmany Uriarte Mestre ile anlaştı

Sungurlu Belediyespor, smaçör pozisyonu için Kübalı Osmany Uriarte Mestre ile anlaştı; 31 yaşındaki oyuncunun deneyimi ve hücum gücü ön plana çıkıyor.

Yayın Tarihi: 14.07.2026 14:03
Güncelleme Tarihi: 14.07.2026 14:03

Sungurlu Belediyespor Osmany Uriarte Mestre ile anlaştı

Sungurlu Belediyespor Osmany Uriarte Mestre ile anlaştı

Voleybol Efeler Ligi'nde mücadele eden Sungurlu Belediyespor, smaçör pozisyonu için Kübalı oyuncu Osmany Uriarte Mestre ile anlaşma sağlandığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre 31 yaşındaki, 1.98 boyundaki tecrübeli smaçör kadroya katıldı ve kadro yapılandırma çalışmaları sürüyor.

"Dünya voleybolunun önemli bir yeteneğini kadromuza katmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Uriarte’nin file üzerindeki bitiriciliği ve saha içindeki enerjisi, hedeflediğimiz oyun felsefesiyle mükemmel bir uyum sağlıyor. Bu transfer, Sungurlu’nun voleybol vizyonunun ne kadar iddialı olduğunun bir göstergesidir"

Takıma katkısı

Kulübün vurguladığı gibi Uriarte’nin yüksek sıçrama kapasitesi ve güçlü hücum yetenekleri, Sungurlu'nun hücum çeşitliliğini artırma potansiyeli taşıyor. Doğrudan sayı üretme yeteneği ve uluslararası arenadaki tecrübesi, özellikle kritik anlarda takıma liderlik etme beklentisi yaratıyor.

Kadro planlaması ve beklentiler

Bu transfer, kulübün uzun vadeli oyun felsefesi ve Efeler Ligi'ndeki rekabet hedefleri doğrultusunda bir adım olarak değerlendirilebilir. Yönetim ve teknik ekip, Uriarte’den saha içi bitiriciliği ve enerji katkısını alıp takımı maç içinde dengede tutmayı amaçlıyor.

VOLEYBOL EFELER LİGİ'NDE SEZON YAPILANMASINI SÜRDÜREN SUNGURLU BELEDİYESPOR, SMAÇÖR POZİSYONU İÇİN...

VOLEYBOL EFELER LİGİ'NDE SEZON YAPILANMASINI SÜRDÜREN SUNGURLU BELEDİYESPOR, SMAÇÖR POZİSYONU İÇİN KÜBALI YILDIZ OSMANY URİARTE MESTRE İLE ANLAŞMAYA VARDI.

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.