Bist 100
10.265,49 0%
DOLAR
32,22 -0,08%
EURO
34,78 0,27%
ALTIN
2.392,91 0,49%

Su Burcu Yazgı Coşkun Kardeşlerim dizisinden ayrılıyor mu?

Genç yıldız Su Burcu Yazgı Coşkun, Kardeşlerim dizisinden neden ayrılıyor? Oyuncunun hayatı, başarıları ve kulislerde dolaşan söylentiler bu yazıda.

Yayın Tarihi: 24.12.2023 12:21
Güncelleme Tarihi: 24.12.2023 12:21

Su Burcu Yazgı Coşkun Kardeşlerim dizisinden ayrılıyor mu?

Su Burcu Yazgı Coşkun Kardeşlerim’den ayrılıyor mu?

Kardeşlerim dizisinin Asiye’si olarak tanınan Su Burcu Yazgı Coşkun, genç oyuncular arasında dikkat çeken isimlerden biri. Peki, Su Burcu Yazgı Coşkun Kardeşlerim’den ayrılıyor mu? İşte detaylar…

Su Burcu Yazgı Coşkun kimdir?

Su Burcu Yazgı Coşkun, 15 Nisan 2005 yılında İstanbul’da doğdu. Anne tarafından Arnavut, baba tarafından Antalyalı olan oyuncu, 2011 yılında oyunculuk kariyerine başladı. Sana Bir Sır Vereceğim, Aşk Yeniden, Karadayı ve Kırmızı Oda gibi dizilerde rol aldı. Şu anda atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim’de Asiye Eren karakterini canlandırıyor. Su Burcu Yazgı Coşkun, 2022 yılında Altın Kelebek Ödül Töreni’nde “Yıldızı Parlayanlar” ve Onur Seyit Yaran ile birlikte “En İyi Dizi Çifti” kategorilerinde iki ödülün sahibi oldu.

Su Burcu Yazgı Coşkun Kardeşlerim’den ayrılıyor mu?

Kardeşlerim dizisi, NGM yapımı, Serkan Birinci yönetmenliği ve Gül Abus Semerci senaristliği ile atv ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Dizi, dört sezon boyunca büyük ilgi gördü ve reytinglerde üst sıralarda yer aldı. Dizinin başrol oyuncularından Onur Seyit Yaran, diziden ayrıldığını duyurdu. Bu haberin ardından, dizinin diğer başrol oyuncusu Su Burcu Yazgı Coşkun’un da diziden ayrılacağı iddia edildi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Su Burcu Yazgı Coşkun, yeni yılın ilk ayının sonunda Kardeşlerim dizisine veda edecek.