Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Sosyal medyada Türk ordusuna hakaret eden şahsa gözaltı

Antalya’da sosyal medya üzerinden yakalanan Türk ordusuna ve askerine hakaret eden O.K. isimli şahıs, siber suçlarla mücadele ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Yayın Tarihi: 25.12.2023 09:48
Güncelleme Tarihi: 25.12.2023 09:48

Sosyal medyada Türk ordusuna hakaret eden şahsa gözaltı

Türkiye’nin güvenliği ve birliği için canını ortaya koyan kahraman Türk ordusuna ve askerine sosyal medya üzerinden hakaret eden bir şahıs, Antalya’da yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bu şahsın yüce Türk adaleti önünde hesap vereceğini söyledi.

ORDUMUZA HAKARET EDEN ŞAHSIN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Sosyal medya platformu Twitter’da (X) kullanıcı adıyla Türk ordusuna ve askerine hakaret eden şahsın O.K. olduğu belirlendi. Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışma sonucunda, O.K.'nın Antalya’da olduğu tespit edildi. Antalya Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, O.K.'yı evinde yakalayarak gözaltına aldı.

BAKAN YERLİKAYA: “GEREĞİ YAPILDI”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, O.K.'nın yakalandığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, “Gereği yapıldı” ifadesini kullanarak, şu açıklamayı yaptı:

“Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışma sonrası, sosyal medya platformu Twitter’da (X) kahraman ordumuza, askerimize dil uzatan, hakaret eden O.K. isimli şahıs, Antalya Güvenlik Şube Müdürlüğümüzce yakalandı. Halkımızın arasına nifak tohumları ekmek isteyen, kutsal değerlerimize hakaret edenler, yüce Türk adaleti önünde hesap vermeye devam edecek.”

 ORDUMUZA VE ASKERİMİZE DESTEK MESAJLARI YAĞDI

O.K.'nın yakalanmasının ardından, sosyal medyada Türk ordusuna ve askerine destek mesajları yağdı. Birçok vatandaş, O.K.'nın hak ettiği cezayı alması için adaletin yerini bulmasını istedi. Ayrıca, ordumuza ve askerimize teşekkür eden, minnet duyan ve dua eden mesajlar da paylaşıldı.

ORDUMUZA VE ASKERİMİZE HAKARET EDENLERE GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ

Türkiye, terör örgütleriyle mücadele ederken, orduya ve askere hakaret edenlere göz açtırmayacağını bir kez daha gösterdi. Orduya ve askere hakaret edenler, yüce Türk adaleti önünde hesap vermeye devam edecek.