Söke'de hırsızlık hükümlüsünün yakalanması
Aydın İl Jandarma Komutanlığı Söke İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 13 Ekim 2026 tarihinde Söke ilçesi mülki sınırları içerisinde yürüttükleri çalışmada Binanın Eklentileri İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık suçundan kesinleşmiş cezası bulunan şahsı yakaladı.
Olayın ayrıntıları:
Yakalanan şahsın ismi M. F. olup, 40 yaşındadır. İlgili ekiplerin çalışması sonucu tespit edilen zanlının üzerinde ve bulunduğu adreste yapılan işlemler neticesinde gözaltına alındığı belirtildi.
Adli süreç ve teslim:
Şahıs hakkında kayıtlı olan ceza miktarı 12 yıl 3 ay 15 gün hapis cezası olarak kayıtlarda yer aldı. Yakalanan M. F.'nin adli işlemleri tamamlandıktan sonra Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
Olayla ilgili soruşturma ve teslim süreci Aydın İl Jandarma Komutanlığı Söke İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülmeye devam ediyor.
SÖKE’DE 12 YIL HAPİS CEZASI BULUNAN ŞAHIS YAKALANDI