Söke’de atıl havuzlar bakım ve onarımla yeniden kullanıma kazandırıldı
Çalışmanın kapsamı ve hedefi
Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Aydın’ın Söke ilçesinde atıl durumdaki havuzlarda bakım, onarım ve boyama çalışması gerçekleştirdi. Müdahale Aydın Caddesi üzerinde bulunan havuzları kapsadı ve öncelikle güvenlik ile estetiğin iyileştirilmesine odaklandı.
Belediye yetkilileri, kent genelinde yürütülen düzenleme çalışmalarının Söke’deki mahalle talepleri doğrultusunda şekillendiğini belirtti. Çalışmalar, vatandaşların talep ve ihtiyaçları ışığında mahallelerde bakım, onarım ve çevre düzenleme faaliyetleri olarak gerçekleştirildi.
Atatürk Mahallesi Muhtarı Arda Canbul konuyla ilgili şunları söyledi: "Mahalle sakinlerimizin talepleri doğrultusunda Aydın Caddesi üzerinde bulunan, atıl vaziyette olan havuzlarımızın doldurulması için başvurumuzu ilettik. Sağolsunlar tamiratını, boyamasını ve bakımını gerçekleştirdiler, mahallemize de güzel bir renk katmış oldu yapılan çalışma. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Söke’de Büyükşehir Belediyemizin çalışmalarını takip ediyoruz, canla başla Söke için çalışıyorlar. Özlem Başkanımız bizlerin yanında olduğu için çok teşekkür ediyoruz"
Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Huriye Yöntem Malgaz ise destekleri için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı: "Vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda havuzlarımızın dolması için Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne başvurduk, sağolsunlar ivedilikle cevap verdiler. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür ederim, emeği geçen herkesten Allah razı olsun"
Değerlendirme: Yapılan bakım ve onarım çalışmaları, mahallelerdeki kamusal alanların kullanımını kolaylaştırmanın yanı sıra görsel açıdan da iyileşme sağladı. Vatandaş taleplerine hızlı yanıt verilmesi, yerel hizmetlerin etkinliğini ve belediye ile mahalle arasındaki iletişimin işlerliğini gösteriyor.
AYDIN’IN SÖKE İLÇESİNDE AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİNCE ATIL DURUMDAKİ HAVUZLARDA BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.