Söğüt'te Ertuğrulgazi caddesi yeni asfalta kavuşuyor; Durgut ilk serimi bizzat gerçekleştirdi

Söğüt'te Ertuğrulgazi Caddesi'nde sıcak asfalt çalışmasını Belediye Başkanı Ferhat Durgut yerinde takip etti ve ilk serimi bizzat gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 19.08.2026 13:29
Güncelleme Tarihi: 19.08.2026 13:29

Söğüt'te Ertuğrulgazi caddesi yeni asfalta kavuşuyor; Durgut ilk serimi bizzat gerçekleştirdi

Söğüt'te Ertuğrulgazi caddesi yeni asfalta kavuşuyor; Durgut ilk serimi bizzat gerçekleştirdi

Söğüt ilçesinde yürütülen üstyapı çalışmaları kapsamında bugün Ertuğrulgazi Caddesinde sıcak asfalt serimine başlandı. Çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Ferhat Durgut, asfalt serim aracının başına geçerek caddedeki ilk serimi bizzat gerçekleştirdi.

Çalışmanın kapsamı:

Başlatılan çalışma, cadde boyunca planlanan sıcak asfalt serimini kapsıyor. İlçe yönetimi, serim işlemlerinin bugün gece saat 00.00a kadar aralıksız süreceğini; yarından itibaren ise her gün 08.00-00.00 saatleri arasında devam edeceğini bildirdi. Ekipler, serim kalitesinin ve yüzey dayanımının artırılması amacıyla yoğun çalışma programı uyguluyor.

Trafik düzenlemeleri ve uyarılar:

Asfalt serimi yapılan bölümler, çalışma güvenliği nedeniyle geçici olarak araç trafiğine kapatılacak. Sürücülerden trafik işaret ve yönlendirmelerine uymaları istenirken, belediye yetkilileri alternatif güzergahlar ve uyarı levhalarının sahaya yerleştirildiğini belirtti. Vatandaşların ve sürücülerin gösterdiği sabır ve anlayışın çalışmanın hızını ve güvenliğini etkilediği vurgulandı.

Çalışmaların amacının caddenin daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi olduğu kaydedildi. Başkan Durgut, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Ertuğrulgazi Caddemizi en kısa sürede hemşerilerimizin hizmetine sunmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Çalışmalar süresince göstereceğiniz sabır, anlayış ve hassasiyet için teşekkür ediyoruz".

Belediye yetkilileri, programda herhangi bir değişiklik olması halinde halkın bilgilendirileceğini ve çalışmalar tamamlandığında caddeyi hemşerilerin kullanımına sunacaklarını bildirdi.

BAŞKAN DURGUT ASFALT MAKİNESİNİN BAŞINA GEÇTİ, İLK SERİMİ BAŞLATTI

BAŞKAN DURGUT ASFALT MAKİNESİNİN BAŞINA GEÇTİ, İLK SERİMİ BAŞLATTI

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.