Söğüt’te çim biçme ve ilaçlama çalışmaları sürüyor

Söğüt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parklar, yeşil alanlar, refüjler ve ortak kullanım alanlarında çim biçme ve ilaçlama çalışmalarını düzenli biçimde sürdürüyor.

Yayın Tarihi: 17.07.2026 09:41
Güncelleme Tarihi: 17.07.2026 09:41

Söğüt’te çim biçme ve ilaçlama çalışmaları sürüyor

Söğüt’te yeşil alanlarda bakım çalışmaları devam ediyor

Bilecik’in Söğüt ilçesinde, Söğüt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çim biçme ve ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çalışmanın kapsamı ve hedefleri

Parklar, yeşil alanlar, refüjler ve ortak kullanım alanlarında yürütülen bakım işlemleri düzenli olarak yapılıyor. Amaç, vatandaşların daha sağlıklı, temiz ve estetik bir çevrede yaşamlarını sürdürebilmelerini sağlamaktır.

Çalışmaların periyodik olarak gerçekleştirilmesi, yeşil alanların görünümünü korumanın yanı sıra bakım maliyetlerinin düşürülmesine ve zararlı ot ile haşerelere karşı etkin kontrol sağlanmasına da katkı sunuyor.

Yapılan çalışmalar hakkında açıklama yapan Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut, 'Söğüt’ümüzün her köşesini daha güzel ve yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarımıza titizlikle devam ediyoruz' dedi.

Belediye yetkilileri, çalışmaları planlı şekilde sürdüreceklerini ve vatandaşlardan yeşil alanlara gösterilen özen konusunda iş birliği beklediklerini ifade etti.

SÖĞÜT'TE ÇİM BİÇME VE İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

SÖĞÜT'TE ÇİM BİÇME VE İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

SÖĞÜT'TE ÇİM BİÇME VE İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!