Sivrihisar'da üst geçide çıkan kişi nedeniyle Eskişehir-Afyonkarahisar yolu kısa süre trafiğe kapandı
Olayın gelişimi
Sivrihisar'da, Ankara-Eskişehir kara yolu ile Afyonkarahisar yollarının kesiştiği ana arter olan Dörtyol Kavşağı'ndaki üst geçit korkuluklarına çıkan S.A. (53) adlı şahsı görenler durumu sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.
Müdahale ve sonuç
Bölgeye gelen ekipler, Eskişehir-Afyonkarahisar yolunu güvenlik amacıyla geçici olarak trafiğe kapattı ve şahsın metrelerce yükseklikten düşme riskine karşı itfaiye ekiplerince kurtarma yastığı açıldı. Kısa süre sonra şahıs olaysız şekilde yere indirilirken yol tekrar trafiğe açıldı.
Sağlık ekipleri tarafından kontrol edilen şahıs, ayrıntılı sağlık kontrolleri için hastaneye kaldırıldı.
SİVRİHİSAR İLÇESİNDE KAVŞAĞIN KORKULUKLARINA ÇIKAN BİR ŞAHIS NEDENİYLE ESKİŞEHİR-AFYONKARAHİSAR YOLUNU TRAFİĞE KAPATILDI. SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE YERE İNEN ŞAHIS HASTANEYE KALDIRILDI.