Siverek'te kontrol kaybı sonucu araç şarampole yuvarlandı, üç kişi yaralandı

H.A. yönetimindeki 47 AEV 502 plakalı otomobil, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Adıyaman-Siverek karayolunun 15. kilometresinde kontrolü kaybedip şarampole girince 3 kişi yaralandı.

Yayın Tarihi: 05.10.2026 09:54
Güncelleme Tarihi: 05.10.2026 09:54

Siverek'te kontrol kaybı sonucu araç şarampole yuvarlandı, üç kişi yaralandı

Kaza detayları

Kaza, Adıyaman-Siverek karayolunun 15. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, H.A. (30) idaresindeki 47 AEV 502 plakalı otomobil, Siverek istikametinde seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole girdi.

Kazada yaralananlar:

Kazada sürücü H.A. (30) ile araçta yolcu olarak bulunan K.D. (21) ve Y.İ.A. (17) yaralandı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Soruşturma:

Olayla ilgili olarak adli tahkikat başlatıldı ve kazanın nedenine ilişkin inceleme sürüyor.

SİVEREK KAZA

SİVEREK KAZA

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.