Siverek'te 8 yaşındaki çocuğun yanıkları soruşturuluyor: üç kişi gözaltında

Annesi tarafından darbedildiği ve ütüyle yakıldığı iddia edilen 8 yaşındaki H.Z., ağır yanıklarla hastaneye kaldırıldı; üç kişi gözaltına alındı.

Yayın Tarihi: 17.10.2026 23:28
Güncelleme Tarihi: 17.10.2026 23:33

Siverek'te 8 yaşındaki çocuğun yanıkları soruşturuluyor: üç kişi gözaltında

Olayın detayları:

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine bağlı Ayvanat Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddialara göre H.Z. (8) isimli kız çocuğu annesi tarafından darbedildi ve ütüyle yakıldı.

Vücudunda ağır yanıklar oluşan çocuk, ilk müdahale için Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki tedavisinin ardından çocuk, daha ileri tedavi amacıyla Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Soruşturma ve gözaltılar:

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, anne dahil toplam 3 şüpheli gözaltına alındı.

Yetkililerden alınan bilgilere göre, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

SİVEREK DEVLET HASTANESİ ACİL SERVİSİ

SİVEREK DEVLET HASTANESİ ACİL SERVİSİ

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.