DOLAR
42,8 0%
EURO
50,14 -0,01%
ALTIN
5.972,47 0,01%
BITCOIN
3.776.218,02 -0,23%

Sivas'taki Dershane Yangınında Bir Öğretmen Hayatını Kaybetti

Sivas'ta dershane bulunan bir binada çıkan yangında 47 yaşındaki matematik öğretmeni Cafer Başar Bulut yaşamını yitirdi.

Yayın Tarihi: 22.11.2024 06:00
Güncelleme Tarihi: 22.11.2024 06:00

Sivas'taki Dershane Yangınında Bir Öğretmen Hayatını Kaybetti

Sivas'ın Örtülüpınar Mahallesi'nde bulunan ve dershane olarak kullanılan bir binanın çatısında yangın çıktı. Selçuklu Sokak'ta yer alan 4 katlı binanın üst katları dershane, alt katları ise iş yeri olarak kullanılmaktaydı.

Yangının başlangıcında duman ve alevleri gören mahalle sakinleri durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri yangına müdahale etti.

Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, dershanenin sahibi ve matematik öğretmeni olan 47 yaşındaki Cafer Başar Bulut'un cansız bedenine ulaştı. Bulut'un cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yangının nedeninin araştırıldığı ve yangın sonucunda binada hasar meydana geldiği bildirildi.

Bu İçeriğimiz kaynak olarak Anadolu Ajansını kullanmıştır ve aksiyon.com.tr editör ekibimiz tarafından derlenmiştir.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı