Sivas'ta bostana giren inek nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı
Töngel köyünde sabah saatlerinde başlayan tartışma silahla sonuçlandı
Edinilen bilgiye göre Sivas'ın Yıldızeli ilçesi Töngel köyü'nde sabah saatlerinde bir ineğin komşunun bostanına girmesi nedeniyle akraba olan komşular arasında tartışma yaşandı.
Tartışmanın büyümesi üzerine S.I. tüfekle Yasin Işık'a ateş açtı. Göğsünden yaralanan 18 yaşındaki Yasin Işık olay yerinde hayatını kaybetti.
Kavgayı ayırmaya çalışırken T.I., A.I. ve K.I. adlı kişiler de vücutlarına isabet eden saçmalar sonucu yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Sivas'taki hastanelere kaldırıldı.
Olayla ilgili olarak yetkililer tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.
Olayın değerlendirilmesi
Olay, kırsal alanlarda günlük anlaşmazlıkların şiddete dönüşme riskini gösteriyor. Benzer vakalarda taraflar arasındaki iletişim kanallarının güçlendirilmesi ve silahların güvenliğinin sağlanmasına yönelik önlemlerin önemi öne çıkıyor. Resmi soruşturmanın sonuçları, olayın kesin seyrini ve sorumlulukları ortaya koyacaktır.
İneğin bostanıma girdi kavgası kanlı bitti: 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı