Sinop'un Türkeli ilçesinde Düzler-Celaller grup yolunda heyelan; ulaşım ekip müdahalesiyle sağlandı

Sinop'un Türkeli ilçesinde Düzler-Celaller grup yolu Çatakörencik mevkiinde kar erimesi nedeniyle heyelan oldu; ekiplerin müdahalesiyle yol yeniden ulaşıma açıldı.

Yayın Tarihi: 09.01.2026 22:59
Güncelleme Tarihi: 09.01.2026 23:13

Sinop'un Türkeli ilçesinde Düzler-Celaller grup yolunda heyelan; ulaşım ekip müdahalesiyle sağlandı

Sinop'un Türkeli ilçesinde Düzler-Celaller grup yolunda heyelan

Sinop’un Türkeli ilçesinde, karların erimesi sonucu Düzler-Celaller grup yolu Çatakörencik köyü mevkiinde heyelan meydana geldi.

Ekiplerin hızlı ve koordineli müdahalesiyle ulaşım normale döndü

Heyelan ve yol çökmesine karşı teyakkuz halinde çalışan Türkeli İlçe Özel İdaresi ekipleri sahada hızlı ve koordineli bir çalışma yürüttü.

Ekipler, sahada öncelikle temizlik ve dolgu çalışmalarını gerçekleştirdi; gerekli yerlere trafik işaret ve uyarı levhaları yerleştirildi.

Yapılan çalışmaların tamamlanmasının ardından söz konusu grup yolunda geçiş güvenliği yeniden sağlanarak ulaşım normale döndü.

TÜRKELİ DÜZLER–CELALLER GRUP YOLUNDA HEYELAN TÜRKELİ İLÇESİNDE ETKİLİ OLAN YAĞIŞLARIN ARDINDAN...

TÜRKELİ DÜZLER–CELALLER GRUP YOLUNDA HEYELAN TÜRKELİ İLÇESİNDE ETKİLİ OLAN YAĞIŞLARIN ARDINDAN KARLARIN ERİMESİ İLE DÜZLER-CELALLER GRUP YOLU ÇATAKÖRENCİK KÖYÜ MEVKİİNDE HEYELAN MEYDANA GELDİ.

TÜRKELİ DÜZLER–CELALLER GRUP YOLUNDA HEYELAN TÜRKELİ İLÇESİNDE ETKİLİ OLAN YAĞIŞLARIN ARDINDAN...

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.