Sinop'ta eriyen kombi kablosu koltuğu tutuşturdu, itfaiye pencereden girerek müdahale etti

Kefevi Mahallesi'nde saat 15.30'da kombi kablosunun erimesi sonucu çıkan yangın, vatandaşların ihbarıyla gelen itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürüldü.

Yayın Tarihi: 16.10.2026 17:07
Güncelleme Tarihi: 16.10.2026 17:09

Sinop'ta eriyen kombi kablosu koltuğu tutuşturdu, itfaiye pencereden girerek müdahale etti

Sinop'ta kombi bağlantısında çıkan yangın kontrol altına alındı

Sinop'ta bir evde meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Olay, kent merkezindeki Kefevi Mahallesi Tarakçı Sokak'ta saat 15.30 sıralarında kaydedildi.

Olayın oluş biçimi:

Edinilen bilgilere göre yangın, evde bulunan kombinin elektrik bağlantısındaki kablonun erimesi nedeniyle başladı. Kablonun erimesiyle kombiye yakın bulunan koltuk tutuştu ve alevler kısa sürede perdelere de sıçradı.

Müdahale ve sonuç:

Yangını fark eden vatandaşların ihbarı üzerine adrese itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri binaya merdiven dayayarak pencereden içeri girdi ve yangına kısa sürede müdahale ederek söndürdü.

Olayla ilgili olarak yetkililerce yapılan ilk müdahalenin ardından yangının daha fazla hasara yol açması önlendi. İlgili ekiplerin çalışma yaptığı bölge güvenlik tedbirleri altında tutuldu.

SİNOP’TA BİR EVDE KOMBİNİN ELEKTRİK BAĞLANTISINDA ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE...

SİNOP’TA BİR EVDE KOMBİNİN ELEKTRİK BAĞLANTISINDA ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE KISA SÜREDE SÖNDÜRÜLDÜ.

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.