Sinop Üniversitesi'nde oryantasyon gezisi
Sinop Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü 1. sınıf öğrencileri, düzenlenen oryantasyon ve tanıtım etkinliği kapsamında bölüm araştırma laboratuvarlarını ziyaret etti. Etkinlik, akademik danışmanları Prof. Dr. Elif Tezel Ersanlı eşliğinde gerçekleştirildi.
laboratuvar incelemeleri:
Öğrenciler, laboratuvar sorumlusu öğretim üyelerinden yürütülen bilimsel çalışmalar, devam eden projeler ve sunulan araştırma olanakları hakkında detaylı bilgilendirme aldı. Ziyaret sırasında katılımcılara üniversitenin bilimsel altyapısı yerinde gösterildi ve uygulamalı gözlemler yapılması sağlandı.
öğrencilerin akademik yönelimi:
Program, öğrencilerin merak ettikleri soruların yanıtlanması ve araştırmacı yönlerinin pekiştirilmesine odaklandı. Etkinlik, birinci sınıf öğrencilerinin erken dönemde laboratuvar ortamını tanıması ve akademik gelişimlerine katkı sağlaması amacıyla sonlandırıldı.
SİNOP ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ BİYOLOJİ BÖLÜMÜ 1. SINIF ÖĞRENCİLERİ, DÜZENLENEN ORYANTASYON VE TANITIM ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA BÖLÜM ARAŞTIRMA LABORATUVARLARINI ZİYARET ETTİ.