Sinop’ta Alaaddin Camii'nde 4-6 yaş çocukları Kur’an ile ilk buluşmasını yaşadı
Sinop’ta 4-6 yaş grubu Kur’an kursu öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilen Kur’an ile Tanışma Programı, kentin simge mekânlarından tarihi Alaaddin Camiinde düzenlendi. Etkinlik ailelerin yoğun katılımıyla manevi bir atmosferde geçti ve miniklerin Kur’an-ı Kerim ile ilk temasının heyecanı ortaklaşıldı.
etkinlik içeriği:
Programda okunan dualar, seslendirilen ilahiler ve minik öğrencilerin hazırladığı gösteriler duygu dolu anlar yaşattı. Katılımcılar, çocukların sahnedeki duruşu ve ezberledikleri kısa bölümler eşliğinde etkinliğin samimi atmosferine tanıklık etti. Programın sonunda miniklere küçük hediyeler takdim edildi ve hatıra fotoğrafı çekildi.
katılım ve verilen mesajlar:
Etkinliğe Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Çocukluk Dönemi Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Dr. Zuha Döndü Seven ile Sinop İl Müftüsü Mehmet Arslaner de katıldı. Konuşmalarda küçük yaşlarda verilen din ve değerler eğitiminin önemi vurgulanarak öğrencilere, ailelerine ve Kur’an kursu öğreticilerine tebrik ve teşekkürler iletildi.
Veliler, çocuklarının bu özel gününde yanlarında olarak mutluluklarını paylaştı. Etkinlik, manevi duyguların ön planda olduğu bir program olarak sona erdi.
SİNOP’TA 4-6 YAŞ GRUBU KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK "KUR'AN İLE TANIŞMA PROGRAMI" DÜZENLENDİ.