Silivri belediye meclisi başkanvekili seçiminde CHP adayı Yalçın Ekici 20 oyla seçildi

Silivri Belediye Meclisi'nde başkanvekilliği seçimi üçüncü turda tamamlandı; CHP'li Yalçın Ekici 20 oyla seçildi.

Yayın Tarihi: 20.06.2026 13:21
Güncelleme Tarihi: 20.06.2026 13:25

Silivri belediye meclisi başkanvekili seçiminde CHP adayı Yalçın Ekici 20 oyla seçildi

Silivri belediye meclisi başkanvekili seçiminde CHP adayı Yalçın Ekici 20 oyla seçildi

seçim ve sonuç

Silivri Belediye Meclisi'nde gerçekleştirilen başkanvekilliği seçimi üçüncü turda tamamlandı. Cumhuriyet Halk Partisi adayı Yalçın Ekici, yapılan oylamada 20 oy alarak seçildi.

etki ve değerlendirme

Seçimin üçüncü turda sonuçlanması, meclis içindeki görüşmelerin ve adaylar arasındaki desteğin belirleyici olduğunu gösteriyor. Başkanvekili seçimi, meclis çalışmalarında temsil ve karar alma süreçlerinde rol oynuyor.

Sonuç, ilgili siyasi temsilciler ve meclis üyeleri tarafından uygulanacak görev dağılımı ve icra süreçleri açısından takip edilecek.

Silivri Belediye Meclisi'nde başkanvekili seçiminde 3. turda 20 oyla Cumhuriyet Halk Partisi adayı...

Silivri Belediye Meclisi'nde başkanvekili seçiminde 3. turda 20 oyla Cumhuriyet Halk Partisi adayı Yalçın Ekici kazandı.

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!