Olayın detayları:
Aydın'ın Efeler ilçesinde, Doğu Gazi Bulvarı üzerinde bulunan bir iş yerinde kısa süreli panik yaşandı. Edinilen bilgiye göre, yaklaşık iki hafta önce eşinden boşanan T.C., eski kayınpederine ait iş yerine geldi ve belindeki silahı çıkardı. İş yerinde bulunanlar durumu görünce endişelendi ve olayı 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.
Polisin müdahalesi ve soruşturma:
İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, şüpheliyi etkisiz hale getirerek gözaltına aldı ve bulduğu silaha el koydu. Olay yerinde ve çevrede güvenlik önlemleri alındı; tanıkların ifadelerine başvuruldu.
Yetkililer, olayla ilgili olarak inceleme başlattıklarını bildirdi. Soruşturmanın, olayın çıkış nedeni ve silahın yasal statüsü gibi noktalar başta olmak üzere adli ve idari yönleriyle sürdüğü belirtildi.
AYDIN’IN EFELER İLÇESİNDE İDDİAYA GÖRE YAKLAŞIK İKİ HAFTA ÖNCE EŞİNDEN BOŞANAN T.C., KAYINPEDERİNE AİT İŞ YERİNE GİDEREK BELİNDEKİ SİLAHI ÇIKARDI