Siirt'te bayram sabahı şüpheli ölüm: 42 yaşındaki Ö.B. evinin önünde ölü bulundu

Siirt merkez Sakıp Beygo Caddesi'nde bayram sabahı evinin önünde 42 yaşındaki Ö.B. ölü bulundu. Polis geniş çaplı inceleme başlattı; cinayet ihtimali üzerinde duruluyor.

Yayın Tarihi: 27.05.2026 10:31
Güncelleme Tarihi: 27.05.2026 10:35

Siirt'te bayram sabahı şüpheli ölüm: 42 yaşındaki Ö.B. evinin önünde ölü bulundu

Siirt'te bayram sabahı şüpheli ölüm: 42 yaşındaki Ö.B. evinin önünde ölü bulundu

Olayın detayları

Edinilen bilgilere göre olay, Siirt merkez Sakıp Beygo Caddesi'nde bayram namazı saatlerinde meydana geldi. Yerde hareketsiz bir kişiyi gören çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrolde, yerde yatan kişinin 42 yaşındaki Ö.B. olduğu ve hayatını kaybettiği belirlendi.

Soruşturma ve otopsi

Polis ekipleri, olayın gerçekleştiği cadde üzerinde ve çevresinde geniş çaplı inceleme başlattı. Yapılan ilk incelemelerin ardından cinayet ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi.

Talihsiz kişinin cansız bedeni, detaylı incelemeler ve kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

SİİRT'TE BİR KİŞİ EVİNİN ÖNÜNDE ÖLÜ BULUNDU

SİİRT'TE BİR KİŞİ EVİNİN ÖNÜNDE ÖLÜ BULUNDU

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.