Siirt'te ambulans şarampole devrildi, sağlıkçılar yara almadan kurtuldu

Siirt'in Pervari ilçesinde ambulansın şarampole devrilmesi sonucu sağlıkçılar yara almadan kurtuldu; kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yayın Tarihi: 03.07.2026 16:30
Güncelleme Tarihi: 03.07.2026 16:30

Siirt'te ambulans şarampole devrildi, sağlıkçılar yara almadan kurtuldu

Siirt'te ambulans şarampole devrildi, sağlıkçılar yara almadan kurtuldu

Kaza ayrıntıları

Siirt'in Pervari ilçesinde, hasta naklini tamamladıktan sonra istasyona dönen bir ambulansın şarampole devrilmesi sonucu kaza meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, dün akşam saatlerinde Kilis köyü mevkiinde yaşanan olayda, ambulans sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Ambulans içinde sürücü ile birlikte 3 sağlık personeli bulunuyordu. Olay ihbarı üzerine bölgeye sağlık ekipleri ve kolluk kuvvetleri sevk edildi.

Kazada ambulansta bulunan personelin sağlık durumunun iyi olduğu ve herhangi bir yaralanma yaşanmadığı bildirildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı; yetkililer olayın oluş nedenini belirlemek için soruşturma yürütüyor.

PERVARİ İLÇESİNDE HASTA NAKLİNİN ARDINDAN İSTASYONA DÖNEN AMBULANS ŞARAMPOLE DEVRİLDİ

PERVARİ İLÇESİNDE HASTA NAKLİNİN ARDINDAN İSTASYONA DÖNEN AMBULANS ŞARAMPOLE DEVRİLDİ

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.