Siirt’te ağaç budarken kolunu kesen 70 yaşındaki Mehmet Sıdık Mantan hayatını kaybetti

Siirt'in Şirvan ilçesinde ağaç budarken kolunu kesen 70 yaşındaki Mehmet Sıdık Mantan, hastaneye kaldırıldıktan sonra hayatını kaybetti.

Yayın Tarihi: 02.04.2026 12:43
Güncelleme Tarihi: 02.04.2026 12:43

Siirt’te ağaç budarken kolunu kesen 70 yaşındaki Mehmet Sıdık Mantan hayatını kaybetti

Siirt’te ağaç budarken kolunu kesen 70 yaşındaki Mehmet Sıdık Mantan hayatını kaybetti

Olayın Detayları

Siirt’in Şirvan ilçesi Zivzik köyünde yaşayan 70 yaşındaki Mehmet Sıdık Mantan, bahçesinde ağaç budadığı sırada kolunu keserek ağır yaralandı.

Olayı gören komşuların ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Aşırı kan kaybı yaşayan Mantan’a olay yerinde ilk müdahale yapıldı ve ardından ambulansla Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Müdahale ve Ölüm

Ambulansla hastaneye götürülürken kalp krizi geçiren Mantan’a ambulanstaki görevli personel müdahalede bulundu. Hastanede doktorların tüm çabalarına rağmen Mantan kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Mantan’ın cenazesi otopsi işlemleri için Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Soruşturma

Olayla ilgili resmî makamlar tarafından inceleme başlatıldığı öğrenildi.

ŞAHSIN CENAZESİ, OTOPSİ İŞLEMLERİ İÇİN SİİRT EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ MORGUNA...

ŞAHSIN CENAZESİ, OTOPSİ İŞLEMLERİ İÇİN SİİRT EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ MORGUNA KALDIRILDI.

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.