Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Shokz, su geçirmez kemik iletimli bluetooth kulaklıklarını duyurdu!

OpenSwim Pro adındaki su geçirmez kemik iletken kulaklıklarını duyuran Shokz, kulaklığın 2 metre derinliğindeki suya kadar dayanabileceğini açıkladı.

Yayın Tarihi: 09.01.2024 13:41
Güncelleme Tarihi: 09.01.2024 13:41

Shokz, su geçirmez kemik iletimli bluetooth kulaklıklarını duyurdu!

Shokz, OpenSwim Pro su geçirmez açık kulak kulaklıklarını tanıttı. Shokz İcra Kurulu Başkanı Vincent Xiong, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, yeni kulaklıkların müşterilerinin en çok talep ettiği özelliklerden birinin bluetooth üzerinden müzik akışı olduğunu ve OpenSwim Pro’nun da buna hitap ettiğini ifade etti.

Yüzücüler, OpenSwim'i çok seviyor ancak en çok talep edilen özelliğimiz Bluetooth'u su dışında da kullanabilmeleri ve böylece havuzda değilken bile en sevdikleri müzikleri dinleyebilmeleriydi. Bu kapsamda, hem bluetooth hem de MP3 özelliklerine sahip OpenSwim Pro, bir sporcunun tüm potansiyelini ortaya çıkaracak ve her durumda rahat, güvenli ve emniyetli olacak şekilde üretildi.

OpenSwim Pro, hem MP3 hem de bluetooth desteğiyle yüzmenin yanı sıra koşmak için havuzdan çıktığınızda ve akıllı telefonunuzdan veya akıllı saatinizden müzik, podcast ve sesli kitap akışı yapmak istediğinizde de kullanılabilen şirketin yeni amiral gemisi kemik iletimli kulaklık olacak. Kullanıcılar, Shokz akıllı telefon uygulamasından MP3 ve bluetooth arasında geçiş yapabilecek.

kulaklık

2 METRE DERİNLİĞE KADAR DAYANIKLI

Kulaklıklar şirketin PremiumPitch 2.0+ ses teknolojisini kullanıyor ve üç EQ modu sunuyor: yüzme modu, vokal güçlendirici modu ve standart mod. Ayrıca telefon görüşmeleri için gürültü ve yankı engelleme sağlayan iki mikrofona sahip. Kulaklıkların 9 saatlik pil ömrü var ve iki cihaza kadar çok noktalı eşleştirme olanağı bulunuyor.

Kulaklıklar su geçirmez olsa da, kendi sınırları var. IP68 derecesi, kulaklıkları iki metre suya batırarak iki saate kadar kullanabileceğiniz anlamına geliyor. Yani, bu kulaklıklar, havuzda kullanabilse de, serbest dalışta kullanılmaması gerekiyor.