Seydikemer'de Türk Polis Teşkilatı'nın 181. Yıl Dönümü Çelenk Töreniyle Kutlandı
Tören Detayları
Seydikemer'de Türk Polis Teşkilatı'nın 181. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası kapsamında, Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni düzenlendi. Törene İlçe Emniyet Müdürü Turgut Beder, ilçe protokol üyeleri ve polis memurları katıldı.
Tören, İlçe Emniyet Müdürü Turgut Beder'in anıta çelenk sunmasıyla başladı. Sunumun ardından, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı ve törende İstiklal Marşı okundu.
Mesaj
İlçe Emniyet Müdürü Turgut Beder, tören sırasında tüm teşkilat mensuplarının Polis Haftası'nı tek tek kutladı ve Türk Polis Teşkilatı'nın 181. kuruluş yıl dönümünü gurur ve mutlulukla karşıladıklarını ifade etti.
Bu tür törenler, yerel düzeyde kamu kurumları ile toplum arasındaki bağların güçlendirilmesine ve emniyet mensuplarının moralinin desteklenmesine katkı sağlıyor.
SEYDİKEMER'DE TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 181. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ TÖRENLE KUTLANDI