Antalya-Konya kara yolunda zincirleme kaza
Antalya-Konya D-687 kara yolu Beydiğin Mahallesi’nde meydana gelen kazada, şerit ihlali yapan bir sürücünün karşı şeride geçmesi sonucu zincirleme çarpışma yaşandı. Olayda aynı araçta bulunan dört kişi yaralandı.
Kazanın ayrıntıları:
Edinilen bilgiye göre, Konya’dan Antalya istikametine seyir halinde olan Afganistan uyruklu Abdul R. M. idaresindeki 42 MB 8405 plakalı otomobil, şerit ihlali yaparak karşı yöne geçti. Bu araç, Antalya’dan Konya yönüne gitmekte olan 44 HY 292, 16 AYE 537 ve 07 BMR 731 plakalı araçlara çarptı. Çarpışmanın şiddeti zincirleme nitelikte oldu ve bölgedeki trafik bir süre kontrollü sağlandı.
Müdahale ve yaralıların durumu:
Kazada sürücü Abdul R. M. ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Afganistan uyruklu Gül D. M., Zehra M. ve İdris M. (2) yaralandı. Olay yerine sevk edilen 112 sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıları ambulanslarla Serik Devlet Hastanesine götürdü. Yetkililer, yolculardan Gül D. M. hakkında hayati tehlike bulunduğunu bildirdi.
Kaza ile ilgili soruşturma ve hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri alarak trafik akışını sağladı.
ANTALYA-KONYA KARAYOLU BEYDİĞİN MAHALLESİ’NDE ŞERİT İHLALİ YAPAN AFGANİSTANLI SÜRÜCÜNÜN KULLANDIĞI OTOMOBİLİN KARŞI ŞERİDE GEÇEREK 3 ARACA ÇARPTI. ZİNCİRLEME KAZADA 4 AFGANİSTANLI YARALANDI.