Serik'te 10 yıldır firari olan hükümlü Kenan Karabudak yakalandı

Antalya Serik'te 54 yaşındaki Kenan Karabudak, 2016'dan beri firari; 12 yakalama müzekkeresi ve 20 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla yakalandı.

Yayın Tarihi: 02.04.2026 13:08
Güncelleme Tarihi: 02.04.2026 13:08

Serik'te 10 yıldır firari olan hükümlü Kenan Karabudak yakalandı

Serik'te 10 yıldır firari olan hükümlü Kenan Karabudak yakalandı

Operasyon ve yakalama

Antalya'nın Serik ilçesinde aranan şahıslara yönelik çalışmalarını sürdüren Asayiş Büro Amirliği ekipleri, geçtiğimiz gün gerçekleştirdikleri operasyonda 54 yaşındaki Kenan Karabudak'ı Atatürk Caddesi Tahtakale önünde gözaltına aldı.

Yapılan incelemede, şahsın 2016'dan bu yana firari olduğu ve hakkında 12 ayrı yakalama müzekkeresi bulunduğu tespit edildi. Kayıtlarda yer alan suçlar arasında bir kimseyi fuhuşa teşvik etmek veya yaptırmak ya da aracılık etmek veya yer temin etmek, resmi belgede sahtecilik, hükümlü ve tutuklunun kaçması ile sahte banka veya kredi kartı üretme yer alıyor.

Resmi kayıtlara göre şahsın toplamda 20 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası ve 15.080 TL adli para cezası bulunuyor.

Yakalanan şahıs, gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından cezaevine teslim edildi.

ANTALYA’NIN SERİK İLÇESİNDE POLİS EKİPLERİNCE YAPILAN ÇALIŞMADA, HAKKINDA 20 YIL 5 AY HAPİS CEZASI...

ANTALYA’NIN SERİK İLÇESİNDE POLİS EKİPLERİNCE YAPILAN ÇALIŞMADA, HAKKINDA 20 YIL 5 AY HAPİS CEZASI BULUNAN VE 10 YILDIR FİRARİ OLAN ŞAHIS YAKALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.